Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας δώσει την καλύτερη online εμπειρία. Cookie Policy

Υπηρεσίες - ΚοιΣΠΕ Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης του 9ου τομέα ψυχικής υγείας Αττικής

Η αλυσίδα καταστημάτων μαγειρευτού φαγητού Παραδοσιακή Κοινωνική Κουζίνα «Ευ Ζην», μετρά, ήδη, τα δύο πρώτα της καταστήματα στο Αιγάλεω και τη Νέα Σμύρνη και έχει καταφέρει να γίνει η αγαπημένη, καθημερινή συνήθεια σας για Takeaway και Delivery μαγειρευτό φαγητό.

Οι Υπηρεσίες Catering μπορούν να υποστηρίξουν πλήρως κάθε μικρή ή μεγάλη, επαγγελματική ή προσωπική σας εκδήλωση, με συνέπεια και υπευθυνότητα, προσφέροντάς σας υπέροχες γευστικές εμπειρίες.

Η καθημερινή σίτιση των εργαζόμενων ή των ενοίκων του οργανισμού σας δεν ήταν ποτέ πιο απλή .

Τα Συνεργεία Καθαρισμού μας αναλαμβάνουν την καθαριότητα κάθε μικρού, μεσαίου ή μεγάλου επαγγελματικού χώρου.

Οι «Συν+Επιβάτες» αποτελούν το πρώτο Γραφείο Ταξιδιωτικής Συμβουλευτικής και Οργάνωσης Ταξιδιών για Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες στην Ελλάδα. Επαγγελματίες ψυχικής υγείας, με εμπειρία στον τουρισμό και τη συνοδεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι έτοιμοι να προετοιμάσουν, να οργανώσουν και να ταξιδέψουν μαζί σας!

Η Κοινωνική Λέσχη «Ευ ζην» είναι η καρδιά και ο πρώτος πυρήνας του Κοινωνικού Συνεταιρισμού «Ευ Ζην». Πρόκειται για έναν εναλλακτικό πολυχώρο πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, μέλη του οποίου είναι συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρές ψυχοκοινωνικές δυσκολίες, εθελοντές και ευαισθητοποιημένοι πολίτες.