Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας δώσει την καλύτερη online εμπειρία. Cookie Policy

Είπαν για εμάς - ΚοιΣΠΕ Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης του 9ου τομέα ψυχικής υγείας Αττικής

Είπαν για εμάς

Ο Έλληνας Jamie Oliver που Μαγειρεύει για τα Σχολεία του Περάματος                                    O Σεφ του ΚοιΣΠΕ "Ευ Ζην", Γιώργος Κατσίγιαννης, μιλάει στο VICE.COM για τη δική του εμπλοκή με την κοινωνική οικονομία, τις δυσκολίες και το δικό του όραμα για το πρόγραμμα των Σχολικών Γευμάτων.


Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο εδώ: https://www.vice.com/gr/article/yw3v9y/o-ellhnas-jamie-oliver-poy-mageireyei-gia-ta-sxoleia-toy-peramatos

 

Αλληλεγγύη και Ψυχική Υγεία                                                                                                      O ΚοιΣΠΕ "Ευ Ζην" παρουσιάζει το πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων, αλλά και τη γενικότερη φιλοσοφία του στον δημοσιογράφο Μπάμπη Χριστακόπουλο και την εκπομπή "Αλτερνατίβα" της ΕΡΤ3.


Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο εδώ: http://webtv.ert.gr/ert3/31iol2017-alternativa-allilengyi-ke-psychiki-ygia/

 

Το πείραμα της οδού Δωδεκανήσου
Μια νέα λεωφόρος στην οικονομία ανοίγεται σ' ένα δρόμο του Αιγάλεω. Μια νέου τύπου επιχειρηματικότητα, που δεν είναι ούτε ιδιωτική ούτε δημόσια. Ενας κοινωνικός συνεταιρισμός που δεν προσβλέπει στο κέρδος, αλλά στην αλληλεγγύη.

Διάβασε ολόκληρο το άρθρο εδώ: ENET.gr ΕλευθεροτυπίαΖεστό και συνεταιριστικό γεύμα σε 3.000 μαθητές

Συμπληρώνονται πλέον τρεις μήνες από την έναρξη του πιλοτικού προγράμματος διανομής ζεστού γεύματος στα σχολεία, που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο σε 1.405 μαθητές στα 9 Δημοτικά Σχολεία του Περάματος, της πόλης με την υψηλότερη ανεργία στην Αττική.


Διάβασε ολόκληρο το άρθρο εδώ: EFSYN.gr


"Τρώμε μαζί" με τις δομές του Υπουργείου Υγείας και τους ΚΟΙΣΠΕ

Η δράση ''Τρώμε μαζί''. περιλαμβάνει την οργάνωση γευμάτων τις ημέρες των εορτών σε δομές που επιβλέπονται από το Υπουργείο Υγείας και φιλοξενούν παιδιά, ανοϊκούς ασθενείς, και ψυχικά πάσχοντες.

Διάβασε ολόκληρο το άρθρο εδώ: IATRONET.gr


Τέλος στη σιωπή των αμνών!!!
180 άνθρωποι( απο τις χιλιάδες με ψυχική νόσο ) ζουν σαν άνθρωποι δημιουργώντας και εργαζόμενοι.

Διάβασε ολόκληρο το άρθρο εδώ: LIGERY.gr