Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας δώσει την καλύτερη online εμπειρία. Cookie Policy

Ιστορία - ΚοιΣΠΕ Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης του 9ου τομέα ψυχικής υγείας Αττικής

Ιστορία

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός «Ευ Ζην» ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2004 και ξεκίνησε πιλοτικά την εμπορική του δραστηριότητα το 2005.

Σε μία εποχή, όπου η ένταξη των ψυχικά ασθενών στην αγορά εργασίας έμοιαζε ουτοπικό σενάριο, τα πρώτα ιδρυτικά μέλη του Συνεταιρισμού ήταν επαγγελματίες ψυχικής υγείας, ευαισθητοποιημένοι πολίτες και νέοι με ψυχοκοινωνικές δυσκολίες, ενώ σημαντικό υποστηρικτικό ρόλο στην ίδρυσή του διαδραμάτισε και συνεχίζει να διαδραματίζει το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών.

Αρχικά, δραστηριοποιήθηκε στις ξυλουργικές εργασίες, στην παροχή υπηρεσιών τροφοδοσίας εκδηλώσεων (Catering) και στην παραδοσιακή ταπητουργία. Το 2009 ο ΚοιΣΠΕ «Ευ Ζην» έλαβε επιδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΣΠΑ), γεγονός που οδήγησε σε σημαντική αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας του. Το 2011 οι δραστηριότητες του Συνεταιρισμού επεκτάθηκαν και στις υπηρεσίες καθαριότητας.

Το 2013 λειτούργησε το πρώτο κατάστημα πώλησης μαγειρευτού φαγητού, Παραδοσιακή Κοινωνική Κουζίνα «Ευ Ζην», στο Αιγάλεω και η επιτυχημένη πορεία του οδήγησε στη δημιουργία άλλων δύο καταστημάτων στη Νέα Σμύρνη και το Αιγάλεω.

Από το 2010 και έπειτα ο ΚοιΣΠΕ «Ευ Ζην» δεν έχει λάβει κάποιου είδους επιχορήγηση και στηρίζεται καθαρά στα ίδια έσοδα του.

Παραδοσιακή Κοινωνική Κουζίνα

“Μια μεγάλη σπιτική κουζίνα με υπερσύγχρονο εξοπλισμό νοιάζεται για την ποιότητα του φαγητού σας” Κοινωνική Κουζίνα

Υπηρεσίες catering

“Υποστήριξη εταιρικών δραστηριοτήτων. Ημερήσια διατροφική κάλυψη.” Υπηρεσίες catering

ΚοιΣΠΕ "Ευ ζην" Γνώρισε όλους τους τομείς δραστηριότητας!

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ